كفته الدجاج بالبطاطس
المقادير :
دجاجة مسلوقه خاليه من العظم
2 بطاطس متوسطه الحجم مسلوقه
3 بيضات
نص كوب بقسماط
ملح _ فلفل
زيت للتحمير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقه:
نضع الدجاج في الفرامة ونفرمها بالشكل هذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البطاطس ونضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البيض و الملح و الفلفل و نضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع البقسماط و نضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ممكن تحتاجين شوية بقسماط زيادة مش
مشكله حطي بس مش كثير لغاية ما يطلع
المقدار بالشكل هذا ..
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشكلها بالشكل الي نبغاه من الشكلين اللي في الصوره
و دحرجيهم في البقسماط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ندخلها الثلاجه ربع ساعه و بعدين حمريها في زيت غزير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و قدميها بالشكل هذا معاها سلطه زبادي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
</FONT></FONT>